O nama

Albatros pilotska škola je organizacija za osposobljavanje pilota odobrena od Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo pod brojem HR.ATO.004

Albatros pilotska škola jedna je od najrenomiranijih organizacija za školovanje pilota u Hrvatskoj. Svi naši programi provode se prema standardima Europske agencije za sigurnost zračnog prometa EASA-e. Bazni aerodrom na kojem se provodi letačka obuka je Aerodom Lučko u Zagrebu (ICAO: LDZL), a po potrebi pružamo obuku i na svim ostalim aerodromima u Hrvatskoj. Bilo da želite rekreativno letjeti kao sportski pilot ili započeti novu uzbudljivu karijeru školovanjem za profesionalnog pilota aviona, naš tim će Vam pružiti detaljne i objektivne informacije vezane za školovanje.

Jedinstveno iskustvo školovanja

Individualni pristup svakom kandidatu temelj je kvalitetne obuke!

Velik izbor tečajeva

Nudimo programe obuke za sve pilotske dozvole, od sportske do profesionalne, kao i za cijeli niz ovlaštenja poput ovlaštenja za noćno letenje NVFR, ovlaštenja za instrumentalno letenje IR(A) te ovlaštenja instruktora letenja FI(A).

Opuštena atmosfera i prijateljski pristup kandidatima

Čvrsto vjerujemo u afirmativan način podučavanja, stoga možete biti sigurni da će se Vaša poduka odvijati u pozitivnoj atmosferi.

Moderno opremljeni zrakoplovi

Naše programe školovanja provodimo isključivo na redovito održavanim, modernim avionima na kojima i sami letimo!

Teorijska poduka

U suradnji s našim partnerima, možemo Vam ponuditi kompletno modularno školovanje, uključujući najkvalitetniju teorijsku obuku u Hrvatskoj.

Naš tim

Naša škola okuplja profesionalne pilote i instruktore s iskustvima iz različitih operativnih grana zrakoplovstva, što jamči bogatu razmjenu iskustava s našim studentima.

Naš partner za teorijsko osposobljavanje

Pilotski Školski Centar